(recept
si oblíbilo 5 návštěvníků)
Debrecínské vepřové kotlety
Potřebné ingredience
4 vepřové kotlety, sůl, mletý pepř, 1 pol.lžíce sádla, 1 menší cibule, 1 stroužek česneku,1/2 káv. lžičky sladké papriky, 1 pol. lžíce rajského protlaku, 2 nožky debrecínských párků, 2 kys. okurky, trochu hl. mouky na obalení kotlet
Postup přípravy
Kotlety na okraji nařízneme (aby se nekroutily), vyklepeme, osolíme a opepříme. Obalíme po obou stranách v hladké mouce a prudce na tuku z obou stran opečeme. Po opečení vyjmeme na talíř. Do tuku přidáme jemně nakrájenou cibuli, dožluta opražíme. Přidáme rozetřený česnek, papriku, rajský protlak a na nudličky nakrájené debrecínky a kys. okurky. Všechno chvíli podusíme, potom vložíme zpět kotlety. Přidáme tolik vody, aby byly kotlety přikryté. Pod pokrývkou dusíme do měkka. Šťávu podle chuti dosolíme. Podáváme s knedlíky nebo rýži.
Dobrou chuť.
Dobrou chuť.
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé
Komentáře k receptu

Bubáková
(upraveno)
19. 9. 2008, 20:19
Super receptík ,právě jsme dojedli a všem chutnalo i mému 3 letému prckovi ,který má sakra mlsný jazýček



nahlásit

Kribulena
(upraveno)
6. 10. 2008, 12:20
@Bubáková
Milá Blanko, mám radost, že vám chutnalo, zkuste můj segedýnský guláš a napište. Marcela
nahlásit